Kontakt: +381/11-2287-050

Donacija udruženju paraplegičara Knjaževac

Donirali smo Udruženju paraplegičara iz Knjaževca invalidska kolica i antidekubitalni jastuk. Pogledajte kako je sve proteklo:

 

Donacija udruženju paraplegičara Knjaževac

 

Kompanija Bauerfeind iz Niša donirala je Udruženju paraplegičara iz Knjaževca invalidska kolica sa pratećim antidekubitnim jastukom. Primopredaja je organizovana danas u Domu kulture.

Kompanija Bauerfeind iz Niša, čija je poslovna filozofija sažeta u rečenici “Pokret je život“, donirala je Udruženju paraplegičara iz Knjaževca invalidska kolica sa pratećim dekubitnim jastukom.

“Kompanija Bauerfeind je dugo prisutna na tržištu. Potpisnici smo ugovora sa Fondom za zdravstveno osiguranje, tako da na taj način našim korisnicima omogućujemo da ova pomagala dobiju na takozvani nalog. U ovom slučaju, sa Vesnom Nikić razgovarali smo o tome da za one korisnike koji nisu u mogućnosti da to dobiju na nalog, omogućimo jedan komplet invalidskih kolica sa pratećim antidekubitalnim jastukom“, kazala je dr Slobodanka Anđelković iz kompanije Bauerfeind.

Udruženje paraplegičara u Knjaževcu ima 18 veoma članova, koji s nestrpljenjem očekuju dobijanje prostorija za rad.

“Zahvalni smo dr Slobodanki, sa kojom imamo lepu saradnju. Naše udruženje ima 18 članova. Trenutno se okupljamo na otvorenom prostoru, jer smo u fazi dobijanja prostorije od strane opštine“, rekla je Vesna Nikić, predsednica Udruženja.

Donirana invalidska kolica dobiće neko od članova kome su ona najpotrebnija, a na drugačiji način nije mogao da ih obezbedi, kažu u Udruženju paraplegičara.

Bauerfeind team

Povezane objave